AJ V BAZI PLATÍ - ZDRAVIE JE VÁŠEŇ A VÁŠEŇ JE ENERGIA

June 3, 2024 by
AJ V BAZI PLATÍ - ZDRAVIE JE VÁŠEŇ A VÁŠEŇ JE ENERGIA
Ing. Marianna Štrbíková, Marianna Štrbíková

V poslednej dobe som sa cítila bez energie. Bola som unavená a do všetkého som sa musela nútiť. Strácala som pevnú pôdu pod nohami. Chýbala mi vášeň, aj na veci, ktoré som vždy robila rada. Začala som si uvedomovať, že toto predsa nie som úplne ja. 

Čo mi pomohlo? Prijať, že aj na som len človek a uvedomenie, že v posledné dni moja strava nebola úplne ideálna. Veľa cukru, prejedanie sa čerstvou zeleninou a nadbytok ovocia urobili svoje. Z BAZI viem, že som človek narodený v zemskej energii, ak v organizme mám oslabený element zeme, tak sa to presne prejavuje únavou, či už psychickou alebo fyzickou. A preto potrebujem posilniť žalúdok, slezinu a podžalúdkovú žľazu. 

Áno, presne tieto orgány hospodária s potravou, ktorú konzumujeme a sú zodpovedné za energiu v nás. Ich dobrá funkcia nám vytvára priestor, aby sme vedeli kto sme a čo v živote chceme, dáva nám dostatok síl a schopností dosiahnuť stanovený cieľ. Keď je element zeme v rovnováhe, tak sme aj voči okoliu viac vnímaví a súcitní. 

Kľúčikom k zmene bola zmena stravovania. Do stravy som doplnila pšeno, slzovku, ovos, špaldu, bambusové klíčky, cícer, karfiol a pod. Žiadne studené, surové potraviny. Všetku zeleninu a suroviny som vždy krátko varila alebo vkladala do horúcej vody. Opäť mám sladké pod kontrolou, mám veľa energie a nehľadám žiadne výhovorky, ako sa niečo nedá

BAZI mi v živote veľmi pomohlo. Nie len poznať moje silné stránky, pochopiť moje správanie a vzťahy v rodine alebo v mojom okolí. Ale hlavne sa zmenil môj pohľad na zdravie a celkovo na život. Som vďačná, že dokážem identifikovať, kde mám hľadať pôvod toho ako sa cítim a viem, čo mi pomôže cítiť sa opäť super.

A ako Vám BAZI dokáže zmeniť život?

Som Marianna Štrbíková

  • konzultantka čínskej metafyziky - techniky BAZI a  Mian Xiang
  • profesionálna koučka, členka SAKo
  • kariérna poradkyňa a mentorka, členka ALKP
  • HR konzultantka

Úspešne klientov pripravím na pracovný pohovor. Pomáham im robiť povolenie, ktoré ich bude baviť, spoznať samých seba a nájsť cestu k spokojnému životu.


Zdieľať tento príspevok
Archive