Ako prišla čínska metafyzika do môjho života alias ako to celé začalo

10. januára 2024 pomocou
Ako prišla čínska metafyzika do môjho života alias ako to celé začalo
Ing. Marianna Štrbíková, Marianna Štrbíková

Prvá technika z čínskej metafyziky, o ktorú som sa začala zaujímať bolo Feng Shui. Dnes viem, že keď som ako tínedžer v mojej malej detskej izbe presúvala nábytok, podvedome som hľadala miesto, kde sa mi bude dobre spať, tvoriť a učiť. V tom čase som vôbec nemala informácie o Feng Shui. Bol socializmus a Feng Shui bolo tabu.

Pri zariaďovaní svojho prvého bytu som sa k nemu opäť na chvíľu vrátila. V tom čase už bolo na trhu dostatok rôznych knižiek. Boli zamerané na farby v priestore, pokladanie "tých" správnych sošiek a mincí na miesta v byte. Lenže mne to nejak nefungovalo. Až neskôr som vďaka môjmu učiteľovi (Dato Joey Yap z Malajzie) zistila, že to pravé Feng Shui je o energii v danom priestore a nie farbe stien, či iných "drahých čačkám mačkách". A od tých čias sa Feng Shui stalo súčaťou môjho života. 

Prešlo veľa času a postupne som objavovala ďalšie menej známe techniky čínskej metafyziky BaZI, Qi Men Dun Jia, Date Selection, Mian Xiang, Yi Jing a iné. 

Dnes vám trošku predstavím techniku BaZI. Ako bývalá HR mám túto techniku veľmi rada a v živote mi veľmi pomohla. BAZI sa tiež nazýva 4 piliere osudu alebo 8 charakterov človeka a v skratke znamená mapu vašej vnútornej sily, ktorá vás vedie tam, kde chcete v živote byť. Od narodenia máme určité dary a talenty, ktorých potenciál nie všetci vieme správne využívať. Výsledky BAZI analýzy sa nedajú zmanipulovať, pretože sa vychádza z dátumu a presnej hodiny vášho narodenia. 

Ak vás téma zaujala, budem rada, ak vás budem môcť prevádzať touto starou technikou.

Som Marianna Štrbíková

  • konzultantka čínskej metafyziky - techniky BAZI
  • profesionálna koučka, členka SAKo
  • kariérna poradkyňa a mentorka
  • HR konzultantka
Pomáham klientom spoznať samých seba a nájsť cestu k spokojnému životu. 

 

ZdieľaJ tento príspevok
Archivovať