KDE V BAZI SÚ UKRYTÉ MOJE TALENTY?

30. januára 2024 pomocou
KDE V BAZI SÚ UKRYTÉ MOJE TALENTY?
Ing. Marianna Štrbíková, Marianna Štrbíková

V predchádzajúcom poste som spomínala, že existuje energetická tabuľka, ktorá popisuje, kto ste ako človek, vašu základnú povahu, ako aj všetky vaše talenty a slabosti. Táto tabuľka sa nazýva NATAL CHART a zameriava sa na rôzne oblasti života a je rozdelená do 4 pilierov: rok, mesiac, deň a hodina narodenia. Každý pilier je zameraný na inú oblasť vášho života. Sú to práca, kariéra, vaše okolie, priatelia, vy ako jednotlivec, vaše zdravie, hodnoty, myšlienky, plány, ale aj investície.  

V Natal Chart sú uložené všetky dôležité informácie o vás, ako funguje váš „operačný systém“, ako vás vníma vaše okolie, alebo ako sa prezentuje pred svojim okolím. Podobne, ako strom má svoje korene, kmeň a vetvy, tak aj jednotlivé piliere  majú svoje kmene, vetvy a skryté korene.

Kmene predstavujú vaše vonkajšie vnímanie života. Znamená to, čo premietate, aby ľudia videli – váš charakter, pohľad , záležitosti, udalosti a vzťahy, ktoré sú zrejmé. Je to ako obal, ktorý je viditeľný zvonka, a poskytuje pohľad na to, čo je vnútri. Kmene predstavujú povrchový vzhľad. Môže tiež predstavovať dostupné príležitosti. 

Vetvy predstavujú vaše pocity, myšlienky a zámery. Keďže pocity a myšlienky sú uložené vo vnútri, nie sú pre ľudí zrejmé a väčšinou si ich ľudia neuvedomujú. Ale sú veľmi skutočné, pretože vetvy sú naše telo a čokoľvek, čo je v nás. Vetvy tiež reprezentujú náš charakter a naše vnútorné pohony. Každá myšlienka a pocit môže byť s dobrým alebo zlým úmyslom. 

Zatiaľ čo vetvy a kmene sú viditeľné, korene sú skryté. Podobne ako korene stromov, o ktorých vieme, že každý strom ich má a sú ukryté hlboko v zemi, aby mu zabezpečili výživu, rovnako sú skryté aj vaše talenty. Sú vašou skrytou agendou, vašim skrytým potenciálom, vašimi vzťahmi a tajomstvami. Keď sa odhalia budú zrejmé pre všetkých. Tieto talenty sa často objavia v neskoršom veku, keď si začnete uvedomovať našu nespokojnosť.   

Ako vidíte Natal Chart môžeme prirovnať k puzzle, kde jednotlivé malé časti tvoria jeden veľký dokonalý celok, VÁS. Nachádza sa tu aj jedna veľmi dôležitá časť, ktorá sa nazýva DAY MASTER. Ale to už je iný príbeh. O ňom nabudúce 😉

Som Marianna Štrbíková

  • konzultantka čínskej metafyziky - techniky BAZI
  • profesionálna koučka, členka SAKo
  • kariérna poradkyňa a mentorka
  • HR konzultantka

Pomáham klientom spoznať samých seba a nájsť cestu k spokojnému životu. 


ZdieľaJ tento príspevok
Archivovať