PĽÚCA AKO ZDROJ OPTIMIZMU

5. júna 2024 pomocou
PĽÚCA AKO ZDROJ OPTIMIZMU
Ing. Marianna Štrbíková, Marianna Štrbíková

Volala mi klientka. Vraj, bez jasnej príčiny stále plače, všetko vidí negatívne, cíti ťažobu na hrudi a ťažšie sa jej dýcha. Prestala zvládať bežné životné situácie.

Požiadala ma, aby som sa jej pozrela do BAZI. Dátum aj hodinu jej narodenia som vedela, tak hoc bolo aj neskoro večer, nedalo mi nepozrieť sa.

V jej BAZI chýbal element KOVU. Práve tento prvok nám dodáva radosť do života, vidieť veci v pozitívnom smere. V takomto prípade sú najviac postihnuté pľúca, ktoré práve z pohľadu čínskej metafyziky patria elementu kovu a dodávajú nám tú správnu energiu. Ak nefungujú správne prejaví sa to emóciou smútok a žiaľ.

Aké je najlepšie riešenie? Správne dychové cvičenie. Jednou z príčin, že ľudia nesprávne dýchajú môžu byť zahlienené pľúca, vzduch do tela neprúdi tak ako má. Jednoducho organizmus má nedostatok kyslíka.

Viete, ktoré to je najlepšie dychové cvičenie? SPEV a SMIECH. Áno presne tak, nepatria spev a smiech medzi účinné prostriedky ako si zlepšiť náladu?

Ak by sme sa na pľúca chceli pozrieť cez stravu, tak vhodné je do jedálnička zahrnúť jačmeň, bielu a hnedú ryžu, petržlen, cesnak, pažítku, kaleráb, šalviu, kôpor, cayanskú papriku, šalotku, saturejku, bazalku, jablko, hrušku, slivky. A vypustiť mliečne výrobky.

Som rada, že prostredníctvom BAZI viem pomáhať ľuďom okolo seba a robiť ich život ľahší.

A ako Vám BAZI dokáže zmeniť život?

Som Marianna Štrbíková

  • konzultantka čínskej metafyziky - techniky BAZI a  Mian Xiang
  • profesionálna koučka, členka SAKo
  • kariérna poradkyňa a mentorka, členka ALKP
  • HR konzultantka

Úspešne klientov pripravím na pracovný pohovor. Pomáham im robiť povolenie, ktoré ich bude baviť, spoznať samých seba a nájsť cestu k spokojnému životu.

 

ZdieľaJ tento príspevok
Archivovať