AKO PREDÍSŤ CHOROBÁM VĎAKA BAZI

19. apríla 2024 pomocou
AKO PREDÍSŤ CHOROBÁM VĎAKA BAZI
Ing. Marianna Štrbíková, Marianna Štrbíková

V poslednom období sa v mojom okolí stalo ZDRAVIE témou číslo jedna. Samozrejme, že stav nášho zdravia závisí od viac faktorov, okrem iného aj od toho ako sa o seba staráme, či od našej imunity. Alkohol a cigarety tomu nepomôžu. Aj stres má svoj podiel. Nie, nie je mojím dnešným cieľom vám vstupovať do svedomia. Každý máme to svoje ÁNO prečo sa staráme o svoje zdravie aj naopak prečo zdravie NIE JE našou prioritou.

Na BAZI sa mi páči, že nie je len o silných stránkach, skrytých talentoch, ale hlavne o zdraví. Aké by to bolo vedieť, aké máte slabé miesta vo svojej DNA a kedy sa pravdepodobne tento zdravotný neduh  sa objaví vo vašom živote? Možno získate dostatok času, aby ste vďaka preventívnym opatreniam predišli ochoreniam, prípadne znížili dopad na váš zdravotný stav.

V BAZI pracujem s 5 elementami: DREVO, OHEŇ, ZEM, KOV a VODA. Každý element sa pripája k niektorému orgánu v našom tele. Drevo je pečeň, oheň je srdce, zem je žalúdok, kov sú pľúca a voda sú obličky. Ak máte čo i len jeden element v tele oslabený alebo v nerovnováhe a zanedbáte starostlivosť o seba, časom sa to odzrkadlí na vašom zdraví. Niekedy sú to malé neduhy, inokedy závažné ochorenia.  

Viete, ktorý element je oslabený vo vašom organizme? Rada sa s vami na to pozriem.

Som Marianna Štrbíková

  • konzultantka čínskej metafyziky - techniky BAZI a  Mian Xiang
  • profesionálna koučka, členka SAKo
  • kariérna poradkyňa a mentorka, členka ALKP
  • HR konzultantka

Pomáham klientom spoznať samých seba a nájsť cestu k spokojnému životu. 



ZdieľaJ tento príspevok
Archivovať